به گزارش «نماینده»، علیرضا خسروی درباره این که تا چه اندازه گفتمان اقتصاد مقاومتی در کشور حاکم است، اظهار کرد: به نظر میرسد در این مورد در ابتدا و مرحله اول کار ماندهایم البته تا حدودی سمینارها و همایشهایی در این رابطه برگزار شده اما خیلی موثر نبوده است.
نماینده مردم سمنان در مجلس با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی در حال حاضر نجاتدهنده کشور است، گفت: به هر حال باید باب همدلی میان مسئولین، قوه مجریه، مقننه و قضائیه و سایر نهادهای مرتبط ایجاد شود و همگی برای اجرایی شدن این امر مهم وارد عمل شوند.
این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با اشاره به ظرفیتهایی که در کشور به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی وجود دارد، بیان کرد: بهعنوان مثال ۲۸ حوزه مشترک نفتی و گازی با کشورهای همسایه برای ما وجود دارد اما سهم ما از این منابع چقدراست و تا چه اندازه توانستهایم از این منابع استفاده کنیم، همینطور در حوزه دریایی به ویژه در بخش سواحل مکران ظرفیت بسیاری در این بخش وجود دارد اما آنچه که انجام داده ایم قابل مقایسه با میزان ظرفیت نیست در حالی که ما دارای شرایط سرمایهگذاری و نیروی انسانی مورد نیاز هم هستیم و تنها اجرای این مساله به اراده بستگی دارد.
وی با بیان این که وضعیت اقتصادی کشور مانند یک کلاف سردرگم است، اظهار کرد: البته در حوزههایی مانند بانکها، بیمهها، گمرک، وضعیت سرمایه گذاری در نفت و ترانزیت با مشکلاتی مواجه هستیم که باید هر چه سریعتر با یک برنامهریزی جامع این ایرادات برطرف شود.
خسروی همچنین به اصلاح نظام مالیاتی اشاره کرد و گفت: سر و سامان دادن به نظام مالیاتی از همه موارد دیگر مهمتر و واجبتر است زیرا شکاف طبقاتی که امروز در جامعه وجود دارد نشان میدهد نظام مالیاتی ما درست نیست بنابراین، باید نظام مالیاتی در کشور اصلاح شود در غیر این صورت شکاف طبقاتی بسیار زیاد خواهد بود.
نماینده مردم سمنان در مجلس در مورد این که مجلس از بعد نظارتی چه کمکی می تواند به تحقق و اجرای اقتصاد مقاومتی کند گفت: به رییس مجلس پیشنهاد دادهام که سفرهای استانی مجلس واجبتر از سفرهای استانی دولت است، در واقع نمایندگان مجلس باید در استانها حضور یابند تا به بررسی قوانینی که در مجلس مصوب می شود و اینکه تا چه اندازه اجرایی شده است، بپردازند و اگر ایراد یا اشکالاتی وجود دارد مورد بررسی قرار گیرد.
نظر شما